Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018

(Βίντεο) Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διασκέδασαν με τουρκικά τραγούδια


Ενώ οι Έλληνες στρατιωτικοί έχουν κλείσει δύο μήνες στην τουρκική φυλακή

Ενώ οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί...  

 
 
 
συμπλήρωναν ακριβώς δύο μήνες κράτησης στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης, η βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσα Γκαρά, διασκέδαζε ακούγοντας… τούρκικα τραγούδια.

Το video του Evros-news.gr από το γλέντι των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου και Ροδόπης, δείχνει τον Βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καραγιουσούφ να τραγουδάει ένα γνωστό τούρκικο τραγούδι και να παίζει το παραδοσιακό τουρκικό μουσικό όργανο Σάζι, ενώ όλη η παρέα διασκέδαζε, στο χωριό Πετρόλοφος στον ορεινό όγκο Σουφλίου. 
 
 Μαζί τους διασκέδαζε και το μέλος του Δ.Σ της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης Γιάννης Νενεδάκης, τον οποίο η Κυβέρνηση διόρισε στην ΕΒΖ επειδή είναι γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Έβρου, προσωπικός φίλος της Νατάσας Γκαρά.Πηγή: Evros-news.gr


H ίδια η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στο δημοσιεύμα, κάνοντας λόγο για χυδαιότητα, αλλά παραδεχόμενη ότι ακούστηκαν Τουρκικά τραγούδια.

"Θυμόμαστε πονάμε γλεντάμε ΜΑΖΙ. Μιλάμε ελληνικά αρβανίτικα τουρκικά πομάκικα καραμαλίδικα γκαγκαβούζικα και πολλές άλλες διαλέκτους. Και είμαστε περήφανοι και περήφανες για τη Θράκη μας για την ταυτότητα και την ιστορία μας."