Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

Eπιστολή-καταπέλτης ομογενειακής Οργάνωσης σε βάρος του Κουίκ


Με μια επιστολή-καταπέλτης προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ομογενειακή οργάνωση επιτίθεται εναντίον του υφυπουργού Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα «ψεύτη, ασοβάρευτο, διασπαστή»

Σύμφωνα με... 
το kalami.us στην επιστολή τους αναφέρουν: 

«…Οι πράξεις, ενέργειες και οι δηλώσεις του υφυπουργού, υποτιμούν την νοημοσύνη μας και ΔΕΝ τιμούν την κυβέρνησή σας. Καταδικάζουμε ενέργειες-δηλώσεις του κάθε Κουίκ, που προωθούν την διάσπαση της Ομογένειας. ‘Εχουμε υποχρέωση να προστατεύσουμε την Ομογένεια και να την ενημερώνουμε, για κακόβουλες ενέργειες ασοβάρευτων Ελλήνων πολιτικών. O κ. Κουίκ, είναι ανεπιθύμητος… Nα εμφανίζεται ως διασπαστής της φθίνουσας οργανωμένης Ομογένειας ΗΠΑ και ο υφυπουργός σας σε Επιτροπή της Βουλής, λέγοντας συνειδητά ψέματα για εξυπηρέτηση συμφερόντων, μας θίγει… Με παραμύθια φαντασιόπληκτων, που υιοθετεί ανεύθυνα ο κάθε υφυπουργός σας, »προβοκατόρικα παραμύθια» που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα και αποβλέπουν στην διάσπαση της Ομογένειας, »δεν γίνεται δουλειά», ούτε δυναμώνουν οι σχέσεις Ελλάδας-Ομογένειας. Απεναντίας, θίγονται ανεπανόρθωτα.
Σε ότι αφορά την ολική έλλειψη πολιτικής-στρατηγικής γιο τον απόδημο Ελληνισμό εκ μέρους της κυβέρνησής σας, ειλικρινά, θα ήταν αστείο να περιμένουμε κάτι από το κ. Κουίκ. Μας έπεισε ότι η μόνη του επιθυμία και »ικανότητα», είναι να ταξιδεύει συνέχεια στο εξωτερικό, ως υφυπουργός, με χρήμα από το »πλεόνασμα» των κρατικών ταμείων».

Αφορμή στάθηκαν όπως λένε δηλώσεις του κ.Κουίκ σε Επιτροπή της Βουλής στις 25 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.