Κυριακή, 30 Απριλίου 2017

Η ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ


Ευθυγραμμισμένοι με την πολιτική των δούλων του κεφαλαίου εμφανίζεται πλέον επίσημα η ηγεσία του ΚΚΕ, απαιτώντας τη νομιμοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών και την απόκτηση υπηκοότητας από τα παιδιά τους που γεννήθηκαν στην Ελλάδα. Αδιαφορώντας και προδίδοντας για πολλοστή φορά την Ελληνική εργατική τάξη, που κολυμπάει, στην ανεργία και στα όρια της φτώχειας εξαιτίας της πολιτικής των πολυεθνικών και εφοπλιστών με την αθρόα εισαγωγή μεταναστών, τολμάει να μιλεί για αγώνες των εργαζομένων ενάντια στο κεφάλαιο και την ΕΕ.

Μια πολιτική που ακολουθεί επίσης όλη η νεοταξίτικη αριστερά όπου οι Έλληνες εργαζόμενοι τους έχουν φτύσει κυριολεκτικά, όχι μόνο στις... 

 
εκλογικές αναμετρήσεις, αλλά και σ' όλους τους χώρους δουλειάς όπου εκδηλώνονται απεργιακές κινητοποιήσεις.

Φυσικά η νεοταξίτικη αριστερά αδιαφορώντας για το τεράστιο ποσοστό Ελλήνων ανέργων που επέφερε η πολιτική αντικατάστασης και αλλοίωσης του ελληνικού πληθυσμού και οι δήθεν αριστεροί συνδικαλιστές διαδηλώνουν τάχα για τα δικαιώματα των εργαζομένων εθελοτυφλώντας πως αυτό είναι αδύνατον να επιτευχτεί από τους προστατευόμενους τους, λαθρομετανάστες και στο βάθος, προσδοκώντας, για «μελλοντικούς ψηφοφόρους» τους.

Είναι εντελώς αυτονόητο ότι αν παραχωρηθεί μαζικά η ελληνική υπηκοότητα στους μετανάστες και τα παιδιά τους, με τους σημερινούς ρυθμούς εισαγωγής ξένων εργατών και με την πολύ υψηλότερη γεννητικότητα αυτών σε σχέση με τους Έλληνες, σε ελάχιστα χρόνια ο ελληνικός λαός θα αποτελεί "μειοψηφία στον τόπο του. Και πλειοψηφία θα είναι μια ετερογενής μάζα, που πολιτικά, πολιτιστικά, ταξικά θα ανήκει ουσιαστικά στον Ασιατικό σκοταδισμό.

‘Ομως η ηγεσία του ΚΚΕ «αρνείται» να δει το αυτονόητο. Πρώτον, γιατί επιθυμεί να κερδίσει την εύνοια της αστικής τάξης, η οποία προωθεί ξεκάθαρα την αντικατάσταση της ανυπότακτης ελληνικής εργατικής τάξης από υποτακτικές εισαγόμενες μάζες. Δεύτερον, γιατί προσβλέπει στις ψήφους των ελληνοποιημένων μεταναστών.

Οι προσπάθειες των δήθεν αριστερών για αλλοίωση πολιτισμένων λαών, με την αθρόα και ανεξέλεγκτη εισαγωγή απολίτιστων πεινασμένων και ανειδίκευτων μαζών, που όπως λέει και ο Μαρξ ως σκοπό έχουν τη διαιώνιση της σκλαβιάς, έχουν αποτύχει στο παρελθόν, συμπαρασύροντας τους υποστηρικτές αυτής της πολιτικής στη δυσμένεια των λαών.

Έχουν αποτύχει και κοινωνικά και πολιτικά. Οι ευεργετηθέντες με υπηκοότητα αλλοδαποί θα ψηφίσουν τα ισχυρότερα αστικά κόμματα και όχι τους θνησιγενείς υποστηρικτές της ευεργεσίας.

Επίσης η ελληνική εργατική τάξη έχει πολύ δυνατή μνήμη. Και όπως δεν πρόκειται να ξεχάσει τις προηγούμενες προδοσίες των σταλινικών ηγεσιών αυτών των κομμάτων, έτσι και τώρα με την νέα προδοσία θα εξεγερθεί ενάντια τους για να πετάξει τους πράκτορες του κεφαλαίου μέσα στο εργατικό κίνημα μια για πάντα στον καιάδα της ιστορίας, προς όφελος της, ώστε να μπορέσει απαλλαγμένη από τα δεκανίκια της αστικής τάξης να διεκδικήσει καλύτερους όρους ζωής.