Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017

Αν σας μυρίζει βόθρος δεν είναι τίποτα, απλώς ... μιλάει ο...

 
Με προσωπική επίθεση στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ αλλά και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης σχολίασε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης το δημοσίευμα του Guardian για την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο χώρος της υγείας στην Ελλάδα.

Ο... 

 
 
 
 
 
κ. Πολάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον επικεφαλής της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο για τις δηλώσεις του στη βρετανική εφημερίδα, ενώ κατηγόρησε τα ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν το δημοσίευμα. Στο σχόλιο που ανήρτησε στη σελίδα του στο Facebbok ο κ. Πολάκης αναφέρει:

Πρόεδρε της ΠΟΕΔΗΝ, όχι στο guardian ,αλλα στους New York Times να δώσεις συνέντευξη με αισχρά ψέμματα και στοιχεία του 2012 (τοτε ντε που προσκυναγες το Βενιζέλο και εγλειφες τον Αδωνι) συκοφαντώντας τη χώρα σου και την κυβερνηςη ΣΥΡΙΖΑ που σας έκοψε τη μάσα και τις εξυπηρετήσεις ,ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ :
-Δεν σε πιστεύει κανεις πια απο τους εργαζόμενους των νοςοκομειων ,παρα μόνο το παρεάκι σου
-αποδεικνύεις οτι εισαι το ίδιο ξεφτίλας με τον Γιωργακη που για να φέρει εδώ το Δ.Ν.Τ έβριζε τη χώρα που ήταν πρωθυπουργός
-δείχνει τον πανικό που εχει πιάσει και σένα που σε λίγο καιρό δε θα εισαι πια πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ (και τοτε τι θα κανεις στη ζωη σου;;) αλλα και τα ΜΜΕ που αναπαράγουν την εμετική σου συνέντευξη γιατι τους κόψαμε τη διαφημιστική δαπάνη απο Κεελπνο και την "αέρα" δανειοδότηση "Απ τις τράπεζες και δεν βγαίνουν πια .
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ :έκλεισε ο κύκλος σας, η θέση σας ειναι στα σκουπίδια της ιστορίας ,οτι γκρέμισαν οι προηγούμενοι, με σένα και την παρέα σου να τους κρατάς φανάρι και να τους λιβανιζεις, ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ, χωρίς εςας ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ.

real.gr