Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017

«ΟΙ ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΟΙ»... ΜΑΚΡΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΚΟΨΟΧΕΡΗΔΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΣΠΡΩΧΝΑΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΈνας μετά τον άλλον οι καλλιτέχνες που πίστεψαν στον ΣΥΡΙΖΑ τον εγκαταλείπουν.

Ανάμεσα τους οι... 

 
Έλενα Ακρίτα,ο Γρηγόρης Βαλτινός, ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Ντίνος Καρύδης, ο Γιάννης Μπονστατζόγλου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Στάθης Δρογώσης, η Χαρούλα Αλεξίου, ο Κλέων Γρηγοριάδης.

Κλέων Γρηγοριάδης - Ψήφισα μια φορά ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα ξαναψηφίσω

Τον Κλέωνα Γρηγοριάδη τον θυμόμαστε από τις "μαχητικές" του θέσεις υπέρ του Όχι στο δημοψήφισμα. Έλεγε τότε ότι το όχι θα βοηθήσει στη διαπραγμάτευση και ότι ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ επειδή ήταν ζήτημα εθνικής σωτηρίας.

Σε πρόσφατη όμως συνέντευξή του λέει πώς το όχι στο δημοψήφισμα έγινε ναι, ότι η ζωή του χειροτέρεψε με τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή αυξήθηκαν οι εισφορές, ότι αυτή δεν είναι μία αριστερή κυβέρνηση και ότι ψήφισε μόνο μία φορά και δεν θα ξαναψηφίσει.


Χάρις Αλεξίου - Αφελής πράξη το γάντι με τις καθαρίστριες, δεν φαντάστηκα πως θα το οικειοποιηθεί ο ΣΥΡΙΖΑΤο γάντι με τις καθαρίστριες αυθόρμητο αλλά και ωραίο δήλωσε η Χάρις Αλέξιου σε συνέντευξή της στην Athens Voice, αλλά το οικειοποιήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ

"Τη θεωρώ σήμερα μια αφελή πράξη, όχι για το γιατί αλλά για το πώς. Το να πάω να τραγουδήσω για κάποιους ανθρώπους που “διαδηλώνουν” το πρόβλημά τους το έχω κάνει πολλές φορές και θα το ξανακάνω βέβαια. Οι γυναίκες αυτές μου ζήτησαν να πάω να τραγουδήσω και το δέχτηκα. Δεν φαντάστηκα πως θα το οικειοποιηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. "

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΟΜΑΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.