Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

Φορείς και πολίτες εμπόδισαν πλειστηριασμούς

Στην πόρτα του Ειρηνοδικείου Βόλου, στέκονται από τις 15.30 εκπρόσωποι φορέων και μέλη των «Πολιτών Ενάντια στους Πλειστηριασμούς και στις Κατασχέσεις», εμποδίζοντας τη διαδικασία που γίνεται κάθε Τετάρτη στα Δικαστήρια του Βόλου.

Έξω από... 

 
τα Δικαστήρια συγκεντρώθηκαν αρκετές δεκάδες εκπροσώπων φορέων, των πολιτών ενάντια στους πλειστηριασμούς, της ΛΑΕ, της «Πλεύσης Ελευθερίας», του ΕΠΑΜ και άλλων συλλογικοτήτων, που εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους για το γεγονός ότι βγαίνουν περιουσίες συμπολιτών στο σφυρί από τις τράπεζες.
Επίσης κατήγγειλαν την εν κρυπτώ διαδικασία που ακολουθείται κάθε Τετάρτη, καθώς δεν αναρτάται πινάκιο με τις υποθέσεις και η όλη διαδικασία γίνεται στα «τυφλά».  


Παρόντες έξω από τα Δικαστήρια ήταν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αριστ. Μπασδάνης, της ΟΕΒΕΜ Τρ. Πλαστάρας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών καφετεριών, μπαρ και εστίασης Γιάννης Γρηγορίου, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και νυν στέλεχος της ΛΑΕ Κώστας Δελημήτρος, εκ μέρους της «Πλεύσης Ελευθερίας» Γιάννης Κάιρας και ο πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Νίκος Χαυτούρας.
http://magnesianews.gr/volos/foris-ke-polites-ebodisan-plistiriasmous.html