Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016

Ραχήλ Μακρή σε Βαξεβάνη: Στα τέσσερα με τον αλντέντε και μώκο γιατί όταν ερθεί η ώρα δεν θα χωράτε στα ελικόπτεραΗ πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή απάντησε στην αλητεία του πρώην έγκριτου Βαξεβάνη να φιλοξενήσει άρθρο άκρως υβριστικό για όσους έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ από πρώην συνεργάτη του Μακελειού. 

"Κότες κι όχι Αριστεροί όσοι εξήλθαν της αρένας μόλις είδαν το λιοντάρι να πλησιάζει..." είναι ο τίτλος άρθρου κάποιου Συμεωνίδη (Ο Συμεωνίδης (Γιάννης) εργαζόταν επί σειρά ετών στο Μακελειό του Χίου. Και έγραφε «ωραιότατα» χιώτικα κομμάτια.) Για «λαθρό», μουνιά, βυζιά κλπ... που φιλοξενεί το "Κουτί της Πανδώρας" του πρώην έγκριτου Βαξεβάνη που μετά την κωλοτούμπα ΣΥΡΙΖΑ εκτελεί εντολές αυριανίστικων κύκλων του Μαξίμου.

Το άρθρο ξεκινάει με αναφορά σε 17Ν και δράσεις του "αντάρτικου" πόλεων το οποίο κατακρίνει ο αρθογράφος, με αφορμή την επιθέση στην Τσατάνη και ξαφνικά φτάνει στην ουσία του!

Κατηγορεί ΛΑΕ, Πλεύση Ελευθερίας ως "κότες" και αναπαραγάγει την γνωστή μπουρδολογία Τσίπρα ότι ρήξη με το Ευρώ ήθελε ο Σόιμπλε (αν και ο Γερμανός Υπ. Εξωτερικών έχει πει καθαρά ότι εκβίαζε με στόχο να υπογραφεί τρίτο μνημόνιο).

Ο τίτλος "Κότες και όχι αριστεροί" δεν κολλάει με τους αντάρτες πόλεων αλλά με όσους δεν ανέχθηκαν πέρσι την μνημονιακή στροφή του ΣΥΡΙΖΑ και αποχώρησαν.

Πουλάει αυριανισμό ο Βαξεβάνης και του απαντάμε με χλευασμό και λύπηση....Γιατί για λύπηση είναι αυτή η κατάντια!

Δείτε τί έγραψε η πρώην βουλευτής από τη σελίδα της στο facebook:


anemosanatropis.blogspot.gr