Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

Μοιράζουν κουπόνια του ενός ευρώ για τις λαϊκές αγορέςΤο πρόγραμμα υλοποιείται από την Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών και τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής.

Βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ παλιότερα έλεγε ότι τα κουπόνια είναι προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας… Αυτά όμως του ενός ευρώ για τη λαϊκή φαίνεται ότι είναι κουπόνια αξιοπρέπειας.
Πρόγραμμα... 

 
 
 
 
ενίσχυσης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων για αγορά προϊόντων μέσω κουπονιών στις λαϊκές αγορές, ξεκινά από το Σάββατο 1η Οκτωβρίου με πρωτοβουλία της Παναττικής Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών (Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α.) και την στήριξη της Περιφέρειας Αττικής.

Η δράση αφορά το ποσό του 1.000.000 ευρώ, σε κουπόνια του ενός ευρώ και όπως αναφέρεται στην ηλεκτρονική σελίδα της η ομοσπονδίας, τα κουπόνια αυτά θα συγκεντρώνει ο κάθε πωλητής μαζί με την απόδειξη και θα τα δίνει στον υπάλληλο του συλλόγου του.

Τα χρήματα θα αποδίδονται στους συλλόγους, μέσω των ομοσπονδιών, από τον ειδικό λογαριασμό των λαϊκών αγορών της περιφέρειας Αττικής.

«Όλοι μαζί ας ενισχύσουμε αυτή την προσπάθεια με συνέπεια ώστε να υπάρξει συνέχεια και να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο κάνοντας πραγματικότητα αυτή την ενέργεια στήριξης και ενίσχυσης των ευπαθών ομάδων, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα το κοινωνικό και αλληλέγγυο έργο των λαϊκών αγορών» επισημαίνει σχετικά η ομοσπονδία.]

Θυμίζουμε τι έλεγαν οι ίδιοι πριν μερικά χρόνια:


https://omadaalithias.gr/story/kouponia-laikes/