Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016

Ανακοίνωση του Τσίπρα για την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης


Σε λίγες μέρες γίνεται η ΔΕΘ και είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό. Θα βγω και θα ανακοινώσω το πρόγραμμα μου, στο οποίο σε μερικά σημεία θα λέω αυτά. Κάποια από αυτά που θέλω να κάνω είναι...

1) Κανένα σπίτι με ρεύμα.
2) Κανένα σπίτι, αγροτεμάχιο, κατάστημα χωρίς ένφια.
3) Κάθε μήνα και περικοπή στους μισθούς και στις συντάξεις.  4) Θα δώσουμε επιδόματα πείνας 300 ευρώ αλλά θα πληρώνετε 500+ και φόρους χαράτσια και ΕΝΦΙΑ
5) Προς ιδιωτικοποίηση κάθε τι δημόσια περιουσία υπάρχει, από υπηρεσίες μέχρι και οικόπεδα (μεσιτικό γραφείο "Αλέξης Τσίπρας'', πουλάμε σε τιμή ευκαιρίας ότι δημόσια περιουσία υπάρχει! Δεν αγοράζουμε οικόπεδα, και υπηρεσίες, θέλουμε όλα να είναι ιδιωτικά).
6) Κάθε παιδί που πηγαίνει στο σχολείο, να αφήνει το χαρτζιλίκι του σε ειδικό κουτί, για να συνεισφέρει προς το ΔΝΤ και τις τράπεζες.
7) Κάθε πολίτης αυτής της χώρας, δεν έχει το δικαίωμα να μας κατηγορεί ότι είμαστε χειρότεροι από χούντα, όπως πχ καταργούμε την ελευθερία του λόγου, και σας φορτώνουμε με ανύπαρκτα χρέη.
8) Επίσης όσοι χρωστάνε 500 ευρώ, 10 χρόνια φυλακή, όσοι χρωστάνε 10εκ+ θα έχουν τον σεβασμό μας.
9) Όποιος καστανάς, καλαμποκάς συλληφθεί, θα αντιμετωπιστεί όπως όταν κάποιος σκοτώνει και είναι φονιάς.
10) Στηρίζουμε τους ανθρώπους που παίρνουν τα τιμόνια και τα ταχύπλοα και σκορπούν τον θάνατο. οι υπόλοιποι είστε παράνομοι οδηγοί και θα σας αφαιρεθεί το δίπλωμα.
11) Κανένας πλούσιος δεν θα γίνει φτωχός, οι φτωχοί θα γίνουν φτωχότεροι.
12) Όχι στη μείωση των διοδίων, αντιθέτως σε κάθε χωριό θα μπουν παράπλευρα διόδια για να επωφεληθεί ο Μπόμπολας και αυτοί που έχουν τη διαχείριση των δρόμων.
13) Όσο αφορά για τις τηλεοπτικές άδειες, θα είναι τέσσερις, περισσότεροι άνεργοι, μεγαλύτερη ευτυχία θα έχω.
14) Χαίρομαι να κάνω τον κόσμο χειρότερα.
15) Χαίρομαι που κλείνουν επιχειρήσεις και εργοστάσια, και μένει ο κόσμος χωρίς εργασία.
16) Προς κατάργηση κάθε επίδομα που υπάρχει.
17) Θα σας γεμίσουμε με κάρτες σίτισης, για να επωφεληθούν οι τράπεζες.

Και άλλα πολλά... Αυτός είναι ο Τσίπρας. Θέλει τα χειρότερα για τη χώρα. Αν παρέλειψα κάτι δεν φταίω εγώ, συμπληρώστε το…

Ντάμπος Νίκος  


http://anemosanatropis.blogspot.gr/2016/08/blog-post_929.html#more