Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016

Στην Ελλάδα των Μνημονίων χιλιάδες εργαζόμενοι αμείβονται με 100 ευρώ τον μήνα και φυσικά δεν ακούγεται κιχ...


Κείμενο ντροπής απέστειλε το το υπουργείο Εργασίας στην επιτροπή εμπειρογνωμόνων. Σύμφωνα με το κείμενο αυτό: 126.956 εργαζόμενοι αμείβονται με μικτό μηνιαίο μισθό έως 100 ευρώ και συνολικά 343.760 εργαζόμενοι αμείβονται με μηνιαίους μισθούς από 100 έως και 400 ευρώ μικτά!
Σύμφωνα με τα στοιχεία του... ΙΚΑ, ο μέσος μισθός για μερική απασχόληση κυμαίνεται από 400 ευρώ μικτά έως και 420 ευρώ μικτά το μήνα. Από τα στοιχεία αυτά προκύπτει ότι στην Ελλάδα ο αριθμός των εργαζομένων που αμείβεται με μισθούς έως και 510 ευρώ μικτά ανέρχεται συνολικά σε 432.033 άτομα.

Πέραν της μεγάλης στρατιάς των ανέργων, περικοπών συντάξεων, υπάρχουν τουλάχιστον μισό εκατομμύριο Έλληνες που αμοίβονται με μισθούς πείνας, για εργασία που προφανώς δεν είναι ούτε μερική, ούτε ολιγόωρη.

Αυτά είναι τα έργα και οι ημέρες των κυβερνήσεων. Και δεν είδαμε τίποτα ακόμη....με τα πολιτικά κατακάθια της βουλής. Με τα παράσιτα, που όταν "στριμώχνονται" μας γυρίζουν δεκαετίες πίσω στην Χούντα, στην ακροδεξιά, στα φαντάσματα του εμφυλίου. Ερεθίζουν τον πολιτικά αγράμματο λαό, με σκοπό να ξεφύγουν από την σκληρή πραγματικότητα.